Tonnikalapihvi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 460 g  46 rl8,4 dl873 kcal125 g0 g41 g0 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200 g    170 kcal2 g7 g14 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Tilli, tuore 30 g  10 rl 9 kcal1,1 g0,3 g0,2 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
24 annosta
1110 g    1589 kcal163 g53 g79 g5,9 g
Ravintosisältö / annos46 g    66 kcal6,7 g2,2 g3,3 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    143 kcal15 g4,7 g7,1 g0,5 g
4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!