Itämainen nuudelikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Nuudelit, wholewheat, täysjyvä (Blue dragon), annos 50g125 g    439 kcal15 g95 g0,1 g7,6 g
Siitakesieni fineli (Tuore), annos 100g100 g    27 kcal1,8 g2,5 g0,3 g3,3 g
Porkkana 160 g2,5 kpl   52 kcal1 g8,9 g0,3 g4,1 g
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Tofu, maustamaton 270 g, annos 100 g250 g    363 kcal41 g3,8 g21 g2 g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13 g    34 kcal1,3 g1,3 g2,6 g0,2 g
Soijakastike 12 g 2 tl2/3 rl0,1 dl7,2 kcal0,6 g1,1 g0 g0 g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g2.5 g    8,7 kcal0,2 g1,5 g0,2 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1773 g    1043 kcal63 g117 g35 g20 g
Ravintosisältö / annos443 g    261 kcal16 g29 g8,7 g4,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal3,5 g6,6 g2 g1,1 g
125g täysjyvänuudeleita
100g siitakesieniä
1 iso porkkana
100 g purjoa
250g tofua
2 tl öljyä
1l vettä
1 kasvisliemikuutio
2 tl soijaa
1/2 tl jauhettua inkivääriä

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori porkkana ja veistä siitä lastuja kuorimaveitsellä.

Suikaloi puhdistettu purjo ja kuutioi tofu.

Kuullota kasviksia ja tofua öljyssä hetki, kaada päälle vesi ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta liemikuutiolla, soijalla ja inkiväärillä.

Jaa valutetut nuudelit annoskulhoihin ja kauho päälle liemi, kasvikset ja tofu.