Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 125 g 25 tl8,9 rl1,3 dl907 kcal1,5 g0,5 g102 g0 g
Tattarijauho, Myllynparas65 g    221 kcal8,5 g44 g1,1 g3,4 g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 60 g   1 dl207 kcal3,3 g46 g0,7 g0,8 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Parsakaali brokkoli 400 g1,1 kpl   140 kcal19 g7,8 g1,2 g10 g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g150 g    240 kcal26 g1,5 g14 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200 g    280 kcal5,6 g13 g24 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 250 g 50 tl17 rl2,5 dl160 kcal8 g12 g8,8 g0 g
Kaurajauho 55 g  6,9 rl1 dl206 kcal8 g31 g4 g5,5 g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 120 g 24 tl8 rl1,2 dl86 kcal3,6 g5,8 g5,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1595 g    2691 kcal103 g164 g177 g20 g
Ravintosisältö / annos133 g    224 kcal8,6 g14 g15 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    169 kcal6,5 g10 g11 g1,2 g
Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).