Nakkikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 258 g4,3 kpl   196 kcal4,9 g40 g0,5 g2,6 g
Lanttu 40 g    12 kcal0,4 g1,8 g0,1 g0,7 g
Porkkana 21 g0,3 kpl   6,9 kcal0,1 g1,2 g0 g0,5 g
Purjosipuli 17 g0,1 kpl   3,9 kcal0,3 g0,4 g0 g0,4 g
Sipuli (kuorittu)14 g1/4 kpl  0,2 dl3,8 kcal0,2 g0,7 g0 g0,2 g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5 g    14 kcal1 g0,3 g1 g0 g
Nakki,popsi grillinakki274 g    710 kcal33 g15 g58 g0,5 g
Vesi, vesijohtovesi 700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1329 g    946 kcal40 g60 g59 g4,9 g
Ravintosisältö / annos332 g    236 kcal10 g15 g15 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    71 kcal3 g4,5 g4,4 g0,4 g
Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.