Purkkilihapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Hiiva, 50g25 g    15 kcal3,3 g0,3 g0,1 g0 g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)20 g    74 kcal2,8 g11 g1,6 g2,2 g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)33 g    114 kcal4,3 g22 g0,9 g2 g
Vehnäjauho, sunnuntai293 g  29 rl4,5 dl1026 kcal35 g208 g6,2 g8,8 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50 g    450 kcal0 g0 g50 g0 g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki800 g    2016 kcal104 g40 g160 g0 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g800 g  53 rl8 dl280 kcal8 g54 g4 g11 g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl116 g    152 kcal15 g0,6 g10 g0 g
Sipuli (kuorittu)180 g3,3 kpl  2 dl49 kcal2,3 g8,6 g0,4 g3,1 g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)200 g25 kpl   540 kcal60 g0 g34 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2717 g    4715 kcal235 g345 g267 g27 g
Ravintosisältö / annos2717 g    4715 kcal235 g345 g267 g27 g
Ravintosisältö / 100g100 g    174 kcal8,6 g13 g10 g1 g
Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.