Juustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g200 g    510 kcal12 g6,4 g48 g0 g
Maitorahka (Pirkka)250 g 50 tl17 rl2,5 dl165 kcal30 g10 g0,8 g0 g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g400 g    1360 kcal12 g12 g140 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton50 g    11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Vanilliinisokeri, teelusikka5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Liivate 20 g 6,7 tl2,2 rl 70 kcal17 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
18 annosta
1010 g    2480 kcal71 g119 g189 g0,1 g
Ravintosisältö / annos56 g    138 kcal3,9 g6,6 g10 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    246 kcal7 g12 g19 g0 g
1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa