Juusto-kinkkusarvet

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi75 g 15 tl5 rl3/4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g75 g    53 kcal9 g3 g0,4 g0 g
Rypsiöljy 50 g 10 tl3,6 rl0,6 dl442 kcal0 g0 g50 g0 g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g400 g    1340 kcal55 g256 g9 g24 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Leivinjauhe 7.5 g 1,5 tl1/2 rl 13 kcal0,4 g2,8 g0 g0 g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g40 g    140 kcal10 g1 g11 g0 g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g20 g    42 kcal4 g1,2 g2,4 g0 g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g20 g    18 kcal3,2 g0,2 g0,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
24 annosta
693 g    2048 kcal82 g265 g73 g24 g
Ravintosisältö / annos29 g    86 kcal3,4 g11 g3,1 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    296 kcal12 g38 g11 g3,5 g
Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)