Tonnikalapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 450 g  45 rl8,2 dl854 kcal122 g0 g41 g0 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Valkosipuli 40 g10 kpl   43 kcal3,2 g6,5 g0,2 g0,8 g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70 g    52 kcal3,2 g9 g0,1 g0 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400 g    340 kcal4 g14 g28 g0 g
Tomaattimurska, 1 prk400 g  27 rl4 dl107 kcal2,4 g21 g0,8 g5,6 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Kirsikkatomaatti, 50g100 g0,8 kpl   20 kcal0,6 g3,8 g0,3 g0 g
Basilika, tuore5 g    2 kcal0,2 g0,3 g0 g0,2 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g10 g    26 kcal1,2 g1,1 g1,9 g0 g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g500 g    1750 kcal55 g370 g6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
2287 g    3286 kcal195 g444 g79 g14 g
Ravintosisältö / annos191 g    274 kcal16 g37 g6,6 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    144 kcal8,5 g19 g3,4 g0,6 g
1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla