Kesäkurpitsakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi200 g    720 kcal100 g72 g2 g0 g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g200 g    748 kcal0 g194 g0 g0 g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl400 g    1400 kcal56 g256 g12 g22 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10 g    36 kcal0,4 g8 g0,4 g0 g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Leivinjauhe 20 g 4 tl1,3 rl 35 kcal1 g7,6 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl130 g130 kpl 13 rl2 dl832 kcal18 g4,4 g82 g0 g
Rusina 120 g 40 tl13 rl2 dl351 kcal3,4 g72 g0,6 g12 g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl200 g    1800 kcal0 g0 g200 g0 g
Kesäkurpitsa400 g1,1 kpl   68 kcal1,6 g10 g2,4 g2,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1690 g    5990 kcal181 g624 g300 g37 g
Ravintosisältö / annos1690 g    5990 kcal181 g624 g300 g37 g
Ravintosisältö / 100g100 g    354 kcal11 g37 g18 g2,2 g
Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.