Tonnikalapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g300 g    339 kcal81 g0 g1,5 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60 g 12 tl4 rl0,6 dl39 kcal1,9 g2,9 g2,1 g0 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1 g    1,7 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
521 g    719 kcal102 g41 g15 g2,7 g
Ravintosisältö / annos130 g    179 kcal25 g10 g3,8 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    138 kcal20 g7,9 g3 g0,5 g
2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!