Maidoton ja gluteeniton lasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g390 g    164 kcal6,2 g34 g0,4 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g15 g    54 kcal0,1 g13 g0 g0 g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)25 g    224 kcal0 g0 g25 g0 g
Vesi150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g150 g    225 kcal1,5 g9 g20 g0 g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g240 g    74 kcal4,3 g14 g0 g0 g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g125 g    438 kcal11 g95 g2,3 g3,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2295 g    1735 kcal99 g165 g75 g3,8 g
Ravintosisältö / annos287 g    217 kcal12 g21 g9 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    76 kcal4,3 g7,2 g3,3 g0,2 g
- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-