Kalamössö (helppo, nopee &hyvää)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20 g    146 kcal0,2 g0,2 g16 g0 g
Sipulikuutiot rainbow200 g    20 kcal3 g3 g0 g0 g
Seiti x-tra400 g    320 kcal68 g4 g4 g0 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Paprikajauhe 3 g 1,5 tl1/2 rl 10 kcal0,4 g0,6 g0,4 g1,1 g
Tilli mauste2.3 g    0,4 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
829 g    1179 kcal76 g14 g90 g1,4 g
Ravintosisältö / annos276 g    392 kcal25 g4,7 g30 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    142 kcal9 g1,7 g11 g0,2 g
Kypsennä hetken aikaa sipulia voissa, lisää paprikajauhetta.

Lisää jäiset/osittain sulaneet kalat pannulle, sekoittele niin että ne hajoo pienemmiksi paloiksi ja kypsyy vähän.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja halutessasi tillillä.

Kippaa purkki kermaa sekaan ja anna porista liemen kasaan.

Tarkista lopuksi maku ja herkuttele esim.

kukkismuussin tai keitettyjen porkkanoiden kanssa.