Kaalipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g1400 g    4900 kcal112 g1092 g8,4 g0 g
Suola, annos 3g30 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kaali, paistettu 430 g   3,9 dl352 kcal5,4 g18 g27 g9 g
Porkkana, paistettu 200 g    174 kcal1,3 g12 g12 g5,3 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2760 g    6311 kcal189 g1122 g115 g15 g
Ravintosisältö / annos276 g    631 kcal19 g112 g12 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    229 kcal6,8 g41 g4,2 g0,5 g
Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.