Tofu-linssisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 60 g0,6 kpl   7,6 kcal0,7 g0,6 g0,1 g0,6 g
Cashewpähkinä 30 g 10 tl3,3 rl1/2 dl172 kcal6 g5,6 g14 g1,1 g
Kuivattu karpalo (Monarch), annos 20g75 g    255 kcal0 g59 g1,1 g3 g
Paprika punainen 210 g1,2 kpl   62 kcal2 g10 g0,8 g4 g
Tofu, maustamaton (Alpro soya), annos 125g520 g    546 kcal55 g5,2 g34 g3,1 g
Seesamiöljy, Amoy5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Soijakastike 3 g 1/2 tl0,2 rl 1,8 kcal0,2 g0,3 g0 g0 g
Keitetyt linssit (Go green), annos 100g200 g    230 kcal18 g39 g0,8 g16 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1103 g    1319 kcal82 g120 g56 g28 g
Ravintosisältö / annos368 g    440 kcal27 g40 g19 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    120 kcal7,4 g11 g5 g2,5 g
Keitä n. 1 dl linssejä.

Paista kuutioitu tofu seesamiöljyssä ja lisää paiston loppuvaiheessa teelusikallinen soijakastiketta mausteeksi.

Lisää paloiteltu paprika ja paista vielä hetki.

Revi lollo rosso salaattiastiaan, lisää karpalot, cashew-pähkinät, keitetyt linssit ja paistetut tofut + paprika.

Tee salaatinkastike (öljy, viinietikka, yrtit, suola, sokeri) ja kaada kulhoon muiden ainesten joukkoon.