TomaattiPaprikaKeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1500 g12 kpl   305 kcal9 g57 g4,5 g21 g
Paprika punainen 500 g2,9 kpl   146 kcal4,7 g23 g2 g10 g
Valkosipuli 14 g3,5 kpl   15 kcal1,1 g2,3 g0,1 g0,3 g
Rypsiöljy 41 g 8,1 tl2,9 rl0,5 dl358 kcal0 g0 g41 g0 g
Lihaliemi laimennettu 400 g 80 tl27 rl4 dl76 kcal0 g12 g2,4 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2455 g    900 kcal15 g94 g50 g31 g
Ravintosisältö / annos307 g    113 kcal1,9 g12 g6,2 g3,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    37 kcal0,6 g3,8 g2 g1,3 g
Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.