Päärynäpiirakka (8lle)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton19 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.9 g    9 kcal0,9 g0 g0,6 g0 g
Sokeri13 g4,2 kpl3,1 tl1 rl0,2 dl51 kcal0 g13 g0 g0 g
Elovena plus annos 50g19 g    58 kcal3 g8,3 g1,6 g3,4 g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g12 g  1,2 rl0,2 dl44 kcal1,6 g8,5 g0,3 g0,4 g
Päärynä, kuorittu, 1kpl50 g    18 kcal0,2 g4 g0,1 g2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
119 g    315 kcal5,7 g33 g18 g5,8 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    264 kcal4,8 g28 g15 g4,9 g
Sekoita 1dl juoksevaa rasvaa, 1 muna, ½dl sokeria 1½dl elovena plus -kaurahiutaleita, 1½dl vehnäjauhoja ja 1tl leivinjauhetta.

Kaada voideltuun vuokaan ja painele reunoille vehnäjauhoja apuna käyttäen.

Paloittele päälle 4-5 kuorittua päärynää.

Sekoita ½dl juoksevaa rasvaa, ½dl sokeria, 1tl van. sokeria ja 1½dl elovena-hiutaleita keskenään ja kaada muruseos päärynöiden päälle.

Paista 200 asteessa 25-30min.

Tarjoile kevyen vaniljakastikkeen kanssa.