Chilinen ravunpyrstösalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g200 g    150 kcal36 g1 g2 g0 g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 100 g0,2 kpl  4 dl13 kcal1,1 g1 g0,2 g1,2 g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)20 g    8 kcal0,3 g1,2 g0,3 g0 g
Valkoviini kuiva 30 g 6 tl2 rl0,3 dl21 kcal0,1 g0,2 g0 g0 g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)14 g    88 kcal0 g0 g10 g0 g
Paprika keltainen 160 g0,9 kpl   48 kcal1,5 g8,2 g0,3 g3,2 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150 g1,2 kpl   31 kcal0,9 g5,7 g0,5 g2,1 g
Parmesan lastu (Castelli), annos 20g60 g    235 kcal20 g0 g17 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
734 g    594 kcal60 g17 g30 g6,5 g
Ravintosisältö / annos184 g    149 kcal15 g4,3 g7,5 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    81 kcal8,1 g2,4 g4,1 g0,9 g
Jäävuorisalaatti, tomaaatti ja paprikat leikataan kulhoon.

Sulatetut jättikatkaravun pyrstöt paistetaan pikaisesti pannulla noin ruokalusikallisessa kasvisrasvalevitettä.

Lisätään vajaa ruokalusikallinen Sambal Oelek chilitahnaa ja luraus valkoviiniä.

Lisätään saltaattiin jättikatkaravun pyrstöt paistoliemineen sekä parmesan lastut.

Sekoitetaan ja nautitaan.