Kahden kalan keitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Seitikuutiot Rainbow600 g    420 kcal102 g0 g1,8 g0 g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g300 g    603 kcal62 g0,3 g40 g0 g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g400 g    680 kcal31 g21 g52 g11 g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g800 g    224 kcal8,8 g38 g3,2 g24 g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g20 g    44 kcal3,4 g3,4 g1,8 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
4120 g    1971 kcal207 g63 g99 g35 g
Ravintosisältö / annos412 g    197 kcal21 g6,3 g10 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal5 g1,5 g2,4 g0,9 g
Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.