Juureskeitto kidneypavuilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g200 g    144 kcal5 g34 g0,2 g0 g
Juuriselleri 150 g1/4 kpl   47 kcal1,9 g6,9 g0,3 g4,7 g
Palsternakka 200 g1,3 kpl   127 kcal1 g24 g0,8 g9 g
Peruna, keskikokoinen 60g200 g2,9 kpl   120 kcal3 g26 g0,2 g1,8 g
Fenkoli, annos 100g100 g    31 kcal1,2 g7,3 g0,2 g3,1 g
Rypsiöljy 6 g 1,2 tl0,4 rl0,1 dl53 kcal0 g0 g6 g0 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1 g    2,6 kcal0,1 g0,1 g0,2 g0 g
Kidneypapu (Go green), annos 100g200 g    190 kcal16 g28 g1,4 g16 g
Vesi150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Porkkana 65 g1 kpl   21 kcal0,4 g3,6 g0,1 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1272 g    736 kcal29 g129 g9 g36 g
Ravintosisältö / annos424 g    245 kcal10 g43 g3,1 g12 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal2,2 g10 g0,7 g2,9 g
Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.