Jauhelihacannellonit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g500 g    1750 kcal65 g350 g7,5 g15 g
Sipuli 240 g4,4 kpl  2,7 dl73 kcal3 g12 g0,5 g4,1 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Porkkana, keskikokoinen 65g400 g6,2 kpl   112 kcal2,4 g24 g0,8 g10 g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800 g    1112 kcal152 g0 g56 g0 g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g360 g    648 kcal19 g23 g54 g12 g
Timjami 1 g 1 tl1/2 rl 2,8 kcal0,1 g0,3 g0,1 g0,4 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g300 g    1080 kcal84 g6 g81 g0 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000 g    250 kcal13 g42 g2 g0 g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400 g 80 tl27 rl4 dl640 kcal11 g11 g60 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
4022 g    5684 kcal350 g470 g262 g42 g
Ravintosisältö / annos402 g    568 kcal35 g47 g26 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    141 kcal8,7 g12 g6,5 g1 g
1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.