Uunipäärynät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 880 g4 kpl   336 kcal2,4 g62 g0,8 g30 g
Sitruunamehu, laimentamaton15 g    3,2 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Voi 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl203 kcal0,3 g0,1 g23 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10 g    36 kcal0,4 g8 g0,4 g0 g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g30 g    96 kcal0,3 g23 g0 g0 g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl20 g20 kpl 2 rl0,3 dl128 kcal2,8 g0,7 g13 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
983 g    802 kcal6,2 g94 g37 g30 g
Ravintosisältö / annos246 g    201 kcal1,6 g24 g9 g7,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    82 kcal0,6 g10 g3,7 g3,1 g
Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,