Luumu-jugurttikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g500 g    575 kcal30 g25 g40 g0 g
Hunaja 20 g 2,9 tl1 rl0,1 dl66 kcal0,1 g16 g0 g0 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30 g  3 rl1/2 dl101 kcal0 g25 g0 g0,4 g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 90 g2,7 kpl  1,5 dl39 kcal0,7 g7 g0,3 g1,4 g
Manteli 8 g  0,8 rl0,1 dl49 kcal1,9 g0,5 g4,3 g0,6 g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl25 g    88 kcal3,5 g14 g1,9 g2,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
893 g    1231 kcal64 g88 g69 g4,9 g
Ravintosisältö / annos112 g    154 kcal8 g11 g8,7 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    138 kcal7,1 g10 g7,7 g0,5 g
Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.