Eevaliin juustoinen kalakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g300 g4,3 kpl   180 kcal4,5 g39 g0,3 g2,7 g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180 g    50 kcal2 g8,6 g0,7 g5,4 g
Kalaliemikuutio 20 g1,8 kpl   61 kcal2 g6,8 g2,8 g0,2 g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g250 g    700 kcal48 g0 g28 g0 g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g300 g    240 kcal51 g0 g2,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2250 g    1231 kcal107 g54 g34 g8,3 g
Ravintosisältö / annos375 g    205 kcal18 g9 g5,6 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    55 kcal4,8 g2,4 g1,5 g0,4 g
Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!