Chili con carne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Basilika, tuore3.8 g    1,5 kcal0,1 g0,2 g0 g0,1 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100 g    166 kcal19 g0 g10 g0 g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.3 g    12 kcal0 g0 g1,3 g0 g
Sipuli (kuorittu)23 g0,4 kpl  1/4 dl6,1 kcal0,3 g1,1 g0 g0,4 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2 g1/2 kpl   2,1 kcal0,2 g0,3 g0 g0 g
Baked Beanz Heinz100 g    73 kcal4,9 g13 g0,2 g3,8 g
Vesi25 g 5 tl1,7 rl1/4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g93 g  6,2 rl0,9 dl32 kcal0,9 g6,3 g0,5 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
347 g    293 kcal25 g21 g12 g5,6 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    84 kcal7,3 g6 g3,5 g1,6 g
Ruskista jauheliha (400g) pannussa sipulien kera.

Heitä tomaattimurskapurkki ja paputölkki sekaan.

Lisää mausteet (chilijauhe, oregano, basilika), määrät oman maun mukaan.

Lisää joukkoon n. 1 dl vettä ja anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 20 minuuttia.

(Annos on aika iso ja siitä riittää monelle syöjälle tai vaihtoehtoisesti moneksi äiväksi.

Ja maku vain paranee parin päivän aikana!)