Mustatorvisienikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g200 g    60 kcal2 g8 g0,6 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20 g    52 kcal2,6 g2,4 g3,6 g0,1 g
Vesi1600 g 320 tl107 rl16 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Philadelphia tuorejuusto 200g100 g    255 kcal5,9 g3,2 g24 g0 g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g200 g    248 kcal6,4 g8,2 g21 g0 g
Persilja15 g    1,8 kcal0,2 g0,2 g0 g1,2 g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g50 g    185 kcal0,5 g42 g1,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2355 g    1019 kcal20 g71 g71 g3,9 g
Ravintosisältö / annos236 g    102 kcal2 g7,1 g7,1 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    43 kcal0,8 g3 g3 g0,2 g
Kuullota silputtu sipuli öljyssä.

Lisää vesi ja kuivattuja mustatorvisieniä 100 g. Lisää liemikuutiot.

Suurusta Maizenalla.

Mausta rakuunalla, persiljalla ja mustapippurilla.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja ranskankerma.