Täysjyväpannukakku (uunipellillinen)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, Kevyt140 g 28 tl9 rl1,4 dl64 kcal4,5 g6,7 g2,1 g0 g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)40 g    128 kcal5,5 g23 g1,3 g5 g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl34 g    45 kcal4,4 g0,2 g2,9 g0 g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7 g    63 kcal0 g0 g7 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
221 g    300 kcal14 g30 g13 g5 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal6,5 g14 g6 g2,3 g
Ohje koko pellilliselle:
7dl maitoa
3 dl graham täysjyvävehnäjauhoja
35 g oliiviöljyä
3 kananmunaa
1 tl suolaa

Sekoita maito, suola ja jauhot keskenään ja anna turvota n. 15 minuuttia.

Lisää öljy ja kananmunat ja kaada pellille.

Paista 200C uunissa n. 25-35 minuuttia.

Tarjoile hillon kera ja herkuttele!