Suklaa cookiet (the hummingbird bakery)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Suklaa tumma 450 g2,7 kpl   2324 kcal18 g240 g140 g24 g
Kananmuna kuorineen punnittu 120 g2 kpl   151 kcal13 g0,3 g11 g0 g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g170 g    680 kcal0 g168 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 85 g  8,5 rl1,3 dl292 kcal8,7 g60 g1 g3 g
Leivinjauhe 2.5 g 1/2 tl0,2 rl 4,4 kcal0,1 g0,9 g0 g0 g
Kuivatut karpalot (Rainbow), annos 10g55 g    193 kcal0,1 g45 g0,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
21 annosta
937 g    4022 kcal40 g518 g193 g27 g
Ravintosisältö / annos45 g    193 kcal1,9 g25 g9 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    429 kcal4,3 g55 g21 g2,9 g
Kuumenna uuni 170-asteiseksi.

Mittaa voi ja puolet suklaasta, sulata.

Mittaa munat, sokeri ja vaniljasokeri, vatkaa kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin.

Kaada sekaan suklaaseos ja vatkaa se hiljaisella nopeudella muiden ainesten joukkoon.

Siivilöi jauhot ja leivinjauhe erilliseen kulhoon ja sekoita jauhoseos seuklaaseokseen kolmessa erässä.

Sekoita joka lisäyksen jälkeen hyvin.

Sekoita sitten jäljellä oleva suklaa ja karpalot tasaisesti taikinaan.

Paista 10-15min.

Cookiet valmiita kun niiden pinta alkaa halkeilla ja näyttää kiiltävältä.