Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali400 g    96 kcal4,8 g14 g0,8 g8,4 g
Selleri, annos 50g500 g    70 kcal5 g15 g0 g0 g
Paprika, vihre100 g    17 kcal0,9 g2,5 g0,3 g1,9 g
Tomaattimurska 1000 g  67 rl10 dl294 kcal5,6 g53 g2 g19 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Kasvisliemikuutio 33 g3 kpl   101 kcal3,1 g4,5 g7,8 g0,5 g
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkosipuli, tuore, silputtu10 g2,5 kpl   10 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3743 g    642 kcal23 g100 g11 g33 g
Ravintosisältö / annos374 g    64 kcal2,3 g10 g1,1 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    17 kcal0,6 g2,7 g0,3 g0,9 g
Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.