Perunapizza 6lle

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kinkku, savukinkku ohuen ohut, Pouttu17 g    16 kcal3 g0,3 g0,3 g0 g
Peruna (vanha, kuorittu)200 g3,3 kpl   164 kcal3,6 g35 g0,2 g2 g
Jauheliha (sika-nauta) 17%67 g    147 kcal12 g0 g11 g0 g
Sipuli (kuorittu)8.3 g0,2 kpl  0,1 dl2,2 kcal0,1 g0,4 g0 g0,1 g
Ketsuppi, Felix3.3 g 0,7 tl0,2 rl 3 kcal0 g0,7 g0 g0 g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g23 g    14 kcal0,1 g3,4 g0 g0,3 g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)25 g3,1 kpl   83 kcal6,8 g0 g6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
343 g    429 kcal25 g40 g18 g2,4 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    125 kcal7,4 g12 g5,2 g0,7 g
Kuori ja viipaloi 12 perunaa.

Lado uunipellille leivinpaperin päälle tiiviisti.

Ruskista 400g jauhelihaa ja sipuli silputtununa.

Lisää ketsuppia ja mausteita maun mukaan.

Levitä perunoiden päälle.

Viipaloi päälle kinkkua ja ananasta.

Lisää lopuksi juustoraastetta.

(ateriasta saa kevyemmän käyttämällä paistijauhelihaa ja kevytjuustoa).

paista 220asteessa noin ½tuntia.