Linssi-kasviswokki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Linssi, vihreä, go green80 g    270 kcal23 g46 g0,8 g24 g
Porkkana 95 g1,5 kpl   31 kcal0,6 g5,3 g0,2 g2,4 g
Kesäkurpitsa zucchini 60 g0,2 kpl   11 kcal0,3 g1,5 g0,2 g0,4 g
Fenkoli, annos 100g60 g    19 kcal0,7 g4,4 g0,1 g1,9 g
Punasipuli, kuorittu, 100g40 g0,7 kpl  0,4 dl11 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g10 g    4,5 kcal0,2 g0,8 g0 g0,2 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14 g    126 kcal0 g0 g14 g0 g
Soijakastike 15 g 2,5 tl0,8 rl0,1 dl9 kcal0,8 g1,4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
374 g    481 kcal26 g61 g15 g30 g
Ravintosisältö / annos374 g    481 kcal26 g61 g15 g30 g
Ravintosisältö / 100g100 g    129 kcal7 g16 g4,1 g8 g
Laita linssit likoamaan tunniksi.

Valuta ja laita uuteen veteen kiehumaan.

Pilko porkkana, fenkoli, kesäkurpitsa, chili ja sipuli kulhoon.

Mausta haluamallasi tavalla (itse käytin jeeraa, kurkumaa, musta- ja cayennepippuria) ja lisää öljy sekä loraus sitruunamehua.

Pyrörittele sekaisin ja anna maustua hetki.

Wokkaa vihanneksia kymmenisen minuuttia.

Kaada n. 20 minuuttia kiehuneista linsseistä vesi pois ja lisää ne pannulle.

Mausta soijakastikkeella ja anna muhia vielä hetki.