JK1903 Italianpata kinkusta (s-yhteishyvä)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)400 g  27 rl4 dl160 kcal4,4 g29 g2 g5,6 g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi15 g    13 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g250 g    103 kcal3,5 g20 g0,8 g0 g
Ylikypsä palvikinkkupala (Rainbow), annos 350g300 g    300 kcal51 g3 g9 g0 g
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)100 g    346 kcal12 g71 g1,6 g8,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1526 g    966 kcal73 g129 g16 g15 g
Ravintosisältö / annos382 g    242 kcal18 g32 g4 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    63 kcal4,8 g8,4 g1,1 g1 g
Paloittele kinkku ja paahda pannulla.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli (jos et käytä valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa).

Lisää sipuli ja öljy ja anna pehmetä.

Kaada seos kattilaan ja lisää tomaattimurska ja -sose, lihaliemi kuutio ja spagetti.

Hauduta 5 min. Sekoita joukkoon kasvisseos ja kuummenna pata.