Ruusukaali-pekonipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 500 g33 kpl   121 kcal6,9 g10 g2,5 g12 g
Pekoni, paistettu 170 g10 kpl   876 kcal28 g0 g86 g0 g
Kananmuna kuoreton 140 g2,6 kpl   200 kcal18 g0,4 g14 g0 g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g150 g    495 kcal38 g0 g39 g1,5 g
Maito, Kevyt200 g 40 tl13 rl2 dl92 kcal6,4 g10 g3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1160 g    1783 kcal96 g20 g145 g14 g
Ravintosisältö / annos290 g    446 kcal24 g4,9 g36 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    154 kcal8,3 g1,7 g13 g1,2 g
Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.