Kyljys-vihannes-juustomössö

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 500 g   8,3 dl139 kcal11 g15 g1 g11 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g50 g    185 kcal12 g0,1 g16 g0 g
Oliiviöljy 45 g 9 tl3,2 rl1/2 dl398 kcal0 g0 g45 g0 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5 g    4,8 kcal0,1 g0,9 g0 g0 g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g165 g    267 kcal42 g0,2 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
970 g    1719 kcal69 g22 g148 g11 g
Ravintosisältö / annos323 g    573 kcal23 g7,2 g49 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    177 kcal7,2 g2,2 g15 g1,1 g
Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.