Täytetyt kesäkurpitsat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 850 g5 kpl   249 kcal8 g38 g3,4 g16 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)185 g  12 rl1,9 dl65 kcal1,9 g13 g0,9 g2,6 g
Kesäkurpitsa300 g0,9 kpl   51 kcal1,2 g7,5 g1,8 g2,1 g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour100 g    300 kcal3,4 g4,3 g30 g1 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200 g    600 kcal46 g0 g46 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2035 g    2150 kcal131 g63 g150 g22 g
Ravintosisältö / annos204 g    216 kcal13 g6,3 g15 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    106 kcal6,4 g3,1 g7,4 g1,1 g
Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.