Sepän Ruusukaali-pekonipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale146 g    467 kcal18 g0 g44 g0 g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 600 g40 kpl   145 kcal8,2 g12 g3 g15 g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11 g    79 kcal0,1 g0,1 g8,8 g0 g
Maito, Kevyt178 g 36 tl12 rl1,8 dl82 kcal5,7 g8,5 g2,7 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 90 g1,5 kpl   113 kcal10 g0,2 g8,1 g0 g
Mozzarella juustoraaste, valio70 g    203 kcal18 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1095 g    1090 kcal60 g20 g81 g15 g
Ravintosisältö / annos274 g    273 kcal15 g5,1 g20 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    100 kcal5,4 g1,9 g7,4 g1,4 g
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.