Kesäkurpitsa-savulohivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600 g1,7 kpl   108 kcal3,4 g15 g2,4 g4,2 g
Peruna, keskikokoinen 60g80 g1,1 kpl   48 kcal1,2 g10 g0,1 g0,7 g
Paprika, punainen300 g    77 kcal2,7 g14 g1,2 g6 g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g100 g    309 kcal20 g1,4 g25 g0 g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100 g 20 tl6,7 rl1 dl160 kcal2,7 g2,7 g15 g0 g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g100 g    157 kcal16 g0 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1280 g    859 kcal46 g43 g55 g11 g
Ravintosisältö / annos427 g    287 kcal15 g14 g18 g3,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    67 kcal3,6 g3,4 g4,3 g0,9 g
Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.