Porkkana-juustotorttu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Sokeri 340 g113 kpl85 tl28 rl4 dl1380 kcal0 g340 g0 g0 g
Voi 200 g 40 tl14 rl2,1 dl1451 kcal2,4 g0,8 g163 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai260 g  26 rl4 dl910 kcal31 g185 g5,5 g7,8 g
Porkkana 300 g4,6 kpl   98 kcal1,9 g17 g0,6 g7,7 g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g200 g    500 kcal28 g6,8 g40 g0 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g200 g    800 kcal0 g200 g0 g0 g
Mantelirouhe, 1 rkl75 g    433 kcal16 g4 g38 g8,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
25 annosta
1840 g    6533 kcal101 g754 g345 g24 g
Ravintosisältö / annos74 g    263 kcal4,1 g30 g14 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    355 kcal5,5 g41 g19 g1,3 g
Pohja:
3 kananmunaa
340 sokeria, vaahdota
200 g voita sulatettuna lisätään

Sekoita keskenään, lisää ed:
260 g vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
3 tl kanelia

300 g porkkanaraastetta

Kaada uunipellille leivinpaperin päälle,
paista 200 asteessa 30 min, jäähdytä.

Kuorrutus:
Vatkaa
200 g Olympiajuustoa ja
100 g voita
lisää
200 g tomusokeria
1 tl vaniljasokeria