Pyttipannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 360 g6 kpl   274 kcal6,8 g56 g0,7 g3,6 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Paprika, punainen50 g    13 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Nakki, keskiarvo 300 g10 kpl   700 kcal34 g3,5 g62 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
814 g    1018 kcal43 g67 g63 g6,4 g
Ravintosisältö / annos204 g    255 kcal11 g17 g16 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    125 kcal5,3 g8,2 g7,7 g0,8 g
Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.