JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700 g    1162 kcal133 g0 g70 g0 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0 g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras65 g    174 kcal5,5 g33 g0,7 g8,7 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl116 g    152 kcal15 g0,6 g10 g0 g
Oregano, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 6,1 kcal0,2 g0,4 g0,2 g0,9 g
Paprikajauhe 3 g 1,5 tl1/2 rl 10 kcal0,4 g0,6 g0,4 g1,1 g
Maustepippuri, annos 1g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1245 g    1722 kcal160 g52 g96 g14 g
Ravintosisältö / annos156 g    216 kcal20 g6,5 g12 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    138 kcal13 g4,2 g7,7 g1,1 g
1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.