Rahka-proteiini pannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.2 g    0,6 kcal0 g0,1 g0 g0,1 g
Kananmuna, kuoreton (mukaan)10 g    15 kcal1,3 g0 g1,1 g0 g
Kananmunan valk. / 1kpl 36g4.5 g    1,9 kcal0,4 g0 g0 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47 g 9 tl3,1 rl0,5 dl16 kcal1,5 g2,3 g0 g0 g
Vehnäjauho sunnuntai6.1 g    21 kcal0,7 g4,3 g0,1 g0,2 g
Finnmax Whey Max 100 30g1.9 g    7,4 kcal1,5 g0,1 g0,1 g0 g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16 g 3,1 tl1 rl0,2 dl8,7 kcal1,3 g0,8 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
86 g    70 kcal6,7 g7,6 g1,3 g0,3 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    82 kcal7,8 g8,9 g1,5 g0,4 g
2rkl Hesmesetas-makeutusjauhetta
1dl heraproteiinijauhetta
1,5dl vehnäjauhoa
3 munaa
2 munanvalkuaista
250g (1prk) erhmann-maitorahkaa
7,5dl rasvatonta maitoa

Sekoita kaikki ainekset kunnolla sekaisin kulhossa tasaiseksi, esim.

vispilällä.

Halutessasi voit lisätä ripauksen suolaa.

Kaada leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille.

Paista 225'C noin 30-40 min keskitasolla, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Leikkaa valmis pannukakku 16 osaan.

Nauti esim.

mansikoiden kera.