Marjatorttu (Marian ja Marin)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Kananmuna, omega, kuoreton 110 g2 kpl   153 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 93 g  9 rl1,4 dl319 kcal10 g65 g1,1 g3,3 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 300 g 60 tl20 rl3 dl397 kcal7,9 g10 g36 g0 g
Sokeri43 g14 kpl11 tl3,6 rl0,5 dl175 kcal0 g43 g0 g0 g
Pakastemarjat sekoitus (Rewe), annos 100g300 g    156 kcal2,1 g24 g3 g13 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1039 g    2302 kcal35 g235 g132 g17 g
Ravintosisältö / annos130 g    288 kcal4,3 g29 g17 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    222 kcal3,3 g23 g13 g1,6 g
6-8 annosta. 200 astetta 40 min.

100 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria

Täyte:
3 dl kermaviiliä
0,5 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
250-400 g pakastemarjoja (vadelmia)

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri.

Lisää muna.

Sekoita vehnäjauhot ja vaniljasokeri keskenään, lisää taikinaan.

Tee täyte: Sekoita kermaviili, sokeri, muna ja vaniljasokeri keskenään.

Ripottele jäiset marjat piirakkataikinan päälle, jonka olet painellut keskikokoiseen vuokaan.

Lisää täyte.

Halutessasi voit lisätä sokeria maun mukaan marjojen päälle.