Kanttarellikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g250 g    60 kcal4,5 g7,5 g1,3 g4,8 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Kastikeainekset (Knorr), annos 85g85 g    281 kcal11 g45 g6 g3 g
Vesi, vesijohtovesi 300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma Valio 4% K&P150 g    90 kcal1,5 g6,8 g6 g0,9 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanaliemikuutio (Maitre jean pierre), annos 11g11 g    25 kcal1 g1 g2 g1,5 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1066 g    673 kcal20 g68 g36 g13 g
Ravintosisältö / annos1066 g    673 kcal20 g68 g36 g13 g
Ravintosisältö / 100g100 g    63 kcal1,9 g6,3 g3,3 g1,2 g
Kuullota pilkottu sipuli öljyssä.

Lisää pilkotut kanttarellit.

Sekoita kastikeaines veteen ja ruokakermaan sekä lisää se sienten päälle.

Sekoita, kiehauta ja nauti perunan tms. kanssa.