KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
LOHI tuore600 g    1170 kcal112 g0 g81 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Kanamuna, paistettu (pirkka)50 g    110 kcal6,6 g0,3 g9 g0 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro30 g    9 kcal0,6 g1,3 g0,2 g1 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Suola, annos 3g0.7 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Margariini 60%, keskiarvo 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl149 kcal0,1 g0,1 g17 g0 g
Piparjuuri, annos 10g1.1 g    0,4 kcal0 g0,1 g0 g0,1 g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.3 g 0,1 tl  1,2 kcal0 g0 g0,1 g0 g
Viinietikka 0.3 g 0,1 tl  0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 0.2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
763 g    1459 kcal120 g5 g108 g2,5 g
Ravintosisältö / annos64 g    122 kcal10 g0,4 g9 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    191 kcal16 g0,7 g14 g0,3 g
600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.