Liharuukku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g400 g    528 kcal84 g0 g20 g0 g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g400 g    796 kcal80 g0 g52 g0 g
Margariini, Pirkka2.5 g    18 kcal0 g0 g2 g0 g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.5 g    23 kcal0 g0 g2,5 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli100 g    300 kcal3,6 g4,2 g30 g0 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200 g    320 kcal5,4 g5,4 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1460 g    1998 kcal174 g12 g137 g0,9 g
Ravintosisältö / annos365 g    500 kcal43 g3 g34 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    137 kcal12 g0,8 g9 g0,1 g
Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.