Linssi-kanarisotto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g1000 g    1400 kcal160 g35 g67 g0 g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g250 g    813 kcal60 g123 g2,5 g30 g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 300 g   3,8 dl956 kcal73 g137 g5,7 g27 g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 300 g   5 dl310 kcal10 g54 g3,2 g8,7 g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g60 g    199 kcal4,6 g42 g1,6 g3,2 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1960 g    3690 kcal309 g393 g80 g70 g
Ravintosisältö / annos327 g    616 kcal52 g66 g13 g12 g
Ravintosisältö / 100g100 g    188 kcal16 g20 g4,1 g3,5 g
Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.