Kukkisgratiini, kevät-13

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g450 g    77 kcal8,5 g10 g0,9 g0 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g159 g    620 kcal46 g3,2 g46 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
809 g    1377 kcal59 g19 g117 g0 g
Ravintosisältö / annos202 g    344 kcal15 g4,7 g29 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    170 kcal7,2 g2,3 g14 g0 g
Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.