Porkkanapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu240 g4 kpl   302 kcal26 g0,7 g22 g0 g
Sokeri 340 g113 kpl85 tl28 rl4 dl1380 kcal0 g340 g0 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g390 g6 kpl   109 kcal2,3 g23 g0,8 g10 g
Vehnäjauho puolikarkea 293 g  29 rl4,5 dl1005 kcal30 g205 g3,5 g10 g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen200 g    1440 kcal0 g0 g160 g0 g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g100 g    720 kcal1 g1 g80 g0 g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g100 g    250 kcal14 g3,4 g20 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g250 g    1000 kcal0 g250 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
25 annosta
1917 g    6223 kcal74 g827 g286 g20 g
Ravintosisältö / annos77 g    250 kcal3 g33 g11 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    325 kcal3,8 g43 g15 g1 g
POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.