Spagetti Aglio e Olio

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Spagetti Myllyn Paras100 g    350 kcal13 g70 g1,5 g3 g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )17 g    150 kcal0 g0 g17 g0 g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.3 g0,8 kpl   3,4 kcal0,3 g0,5 g0 g0,1 g
Persilja6.7 g    0,8 kcal0,1 g0,1 g0 g0,5 g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta6.7 g    31 kcal2,7 g0 g2,1 g0 g
Chili mausteseos, Old El Paso1 g    2,8 kcal0,1 g0,5 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
134 g    538 kcal16 g71 g20 g3,6 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    400 kcal12 g53 g15 g2,7 g
Kuumenna viipaloidut valkosipulinkynnet paistinpannulla oliiviöljyssä.

Älä polta viipaleita, vaan kypsennä kauniin vaaleanruskeaksi.

Ota pannu pois liedeltä.

Sekoita mukaan chili ja suola.

Keitä samalla spagetti niin ettei se ole aivan pehmeää, n. 7 min on hyvä aika, ja valuta kuivaksi.

Lisää spagetti pannulle öljy-valkosipuli-chili-suola-seokse
en ja freesaa spagettia muutama minuutti sekoitellen se öljyn kanssa.

Ota pannu pois liedeltä ja lisää sekaan hienonnettua persiljaa.

Annostele lautasille ja päälle kunnon keko parmesaania.

Enjoy~!