Gulassikastike porsaasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Margariini, Pirkka25 g    180 kcal0,3 g0,3 g20 g0 g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g400 g    600 kcal76 g0 g35 g0 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Paprikajauhe 4 g 2 tl2/3 rl 13 kcal0,6 g0,7 g0,5 g1,5 g
Tomaattipyree, Pirkka70 g    57 kcal2,4 g13 g0,7 g0,7 g
Suippopaprika, makea, Pirkka30 g    7,5 kcal0,3 g1,4 g0,1 g0,6 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai33 g  3,3 rl1/2 dl114 kcal3,9 g23 g0,7 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1164 g    972 kcal84 g39 g57 g3,8 g
Ravintosisältö / annos291 g    243 kcal21 g10 g14 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal7,2 g3,3 g4,9 g0,3 g
Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.