Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original15 g    11 kcal0,6 g1,2 g0,5 g0,5 g
Kermaviilikastike 200 g 40 tl13 rl2 dl301 kcal4,9 g20 g22 g0 g
Tilli, tuore 50 g  17 rl 15 kcal1,8 g0,5 g0,4 g1,1 g
Kaali, valkokaali500 g    106 kcal6 g17 g1 g11 g
Kananmuna, keitetty 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
875 g    589 kcal27 g39 g35 g12 g
Ravintosisältö / annos109 g    73 kcal3,4 g4,8 g4,4 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    67 kcal3,1 g4,4 g4 g1,4 g
Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.